Archívum: Timeline Slider

5. A weboldalad aktiválása

Ennél a szakasznál a weboldalad mindenki számára elérhető lesz! Szépen elkezd majd előre lépni a Google keresőben. Innentől a határ a csillagos ég! DE ennyivel nem ért véget, mivel folyamatosan karban kell tartani az oldalt a tökéletes működésért. Így ha felkérsz akkor karban is tartom az oldaladat! Sőt ha új ötleted támadna idő közben akkor …

5. A weboldalad aktiválása Read More »

4. Az elkészült weboldal tesztelése

A TELJES weboldaladat letesztelem, minden egyes elemére kitérve azért, hogy te már egy tökéletesen működő reszponzív ( minden eszközön működőképes ) weboldalt kapj kézhez! Mielőtt az oldal aktiválásra kerül, adok egy linket amin keresztül megtudod még egyszer tekinteni az oldalt, hátha lesz még valami új ötleted hozzá!

3. Fejlesztés megkezdése

A leghatékonyabb technikával elkezdem elkészíteni a weboldaladat. Szem előtt tartva, hogy a jövőben is fejleszthető legyen! Megkereslek biztosan menet közben is, hogy bemutassam hol tart a weboldalad és, hogy van e valami kisegítő ötleted amivel szebbé és személyre szabottabb á tehetem a honlapodat!

2. Weblap tervezése

A megbeszéltek alapján kész dizájnt küldök, amik közül kiválaszthatod a neked megfelelőt! A strukturálás szempontjából is adok javaslatot, így a weboldalad a legújabb trendeknek megfelelően ügyfél és felhasználóbarát lesz.

1. Igényeid és ötleteid

Mi a célod? Milyen ötleteid vannak? Rendelkezik e a céged arculattal? Ezeket és még további kérdéseket fogom feltenni neked. Átbeszéljük tehát minden célodat, igényedet, ötletedet a weboldallal kapcsolatban! Ezáltal tudom létrehozni azt a dizájnt ami legjobban meghatározza a cégedet.